Twee jaar geleden deed ik mee met een online workshop over social media en met name facebook en bloggen van Rimke de Groot. Ik was toen zo enthousiast dat ik wekelijks met veel plezier ben gaan bloggen. De blogs worden, nog steeds, heel enthousiast ontvangen en mede daardoor, maar ook door mijn aanhoudende aanwezigheid op FB is het aantal volgers op onze facebookpagina verhoogd tot 760 en hebben we al veel mensen mogen ontvangen op onze camping en dat is super. 

maar we moeten leven van de groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie loopt super goed. In 2018 hadden we een prachtige omzet en met bijna ieder weekend gasten hadden we ook bijna niet meer kunnen draaien. In de 5 jaar die we nu bezig zijn op onze berg, zijn we er echter wel achter gekomen welke gasten we het leukst vinden om te ontvangen en dat zijn vooral de groepen scouts, maisons d'enfants en geestelijk gehandicapten en de mensen die komen om te wandelen, fietsen en te genieten van de natuur. Bovendien hebben we tot nu toe alleen maar Fransen mogen ontvangen en zouden we graag ook eens Nederlanders en Belgen e.a. laten zien hoe het de moeite waard is om hier te komen logeren. Hoe pakken we dat aan?

En toen kwam de mogelijkheid voorbij om mee te doen met de “Plan je Succes Week” van Rimke de Groot. Precies wat ik nodig had; het enthousiasme van Rimke en de input van andere ondernemers in de groep. Vijf dagen lang iedere dag een workshop om me daar bij te helpen!

                     dubbelzoveel2

Maandag begon de eerste workshop met als thema “Verdubbel je plezier” en de opdracht was een mood/vision-bord te maken van je doelen voor 2019. Wat wil je komend jaar verdubbelen voor je bedrijf en/of voor jezelf. Het toeval wil (toeval bestaat niet hihi) dat ik zondag al een vision-bord had gemaakt, maar speciaal voor ons bedrijf maakte ik er nog één. Ik hang hem bij mijn werkplek zodat ik er iedere keer even naar kan kijken !

                      dubbelzoveel1

Ik heb nu dan ook al dubbel plezier!